Er du klar til at blive sluppet ud?

Vi er mange som længes efter at komme ud og mærke livets festlige side igen. Vi har derfor købt ekstra ind af festlige kjoler, som du kan leje til forårets og sommerens festlige begivenheder. Her viser vi dig nogle af vores personlige favoritter.

Det giver god mening at leje festkjoler, da de typisk ikke bliver brugt så mange gange - og samtidig plejer at være lidt af en investering.

De fleste har prøvet det der med, at ville forkæle sig selv ved at købe noget 'nyt' eller at man ikke vil have den samme kjole på flere gange i det samme selskab. Og hvem har ikke også prøvet at stå og stirre ind i klædeskabet og tænke "jeg har INTET at tage på". Derfor er konceptet med at leje sit festtøj et super godt alternativ til at købe. Det giver dig total frihed til at afprøve forskellige looks og det koster meget mindre end hvis du skulle købet tøjet i butikken. Herudover er det godt for miliø og klima, når vi er flere om at bruge tøjet fremfor bare at købe og smide væk.

Her viser vi dig så fem festlige outfits du kan leje hos os på Rentista.

Stine Goya Jasmine Kjole Pink

Stine Goya Jasmine kjole

Stine Goyas klassiker 'Jasmine' er en storfavorit hos os. Den kan styles både med bukser og sneaks eller bare ben til høje hæle. Hos os kan du leje 'Jasmine' i flere farver, men nu når solen begynder at brune vores ben igen, så vil vi i hvert fald hoppe i en sommerlig pink variation af Jasmine.

Lej Stine Goya 'Jasmine' kjole i en måned for 350,- kr. (butikspris 1.800,- kr). 

APOF Maya Kjole Mitsi

APOF Maya kjole

Her er en ny sommerlig kjole fra APOF - mærket som jo fuldstændig ejer liberty prints! Én af vores favoritter i forårets kollektion er 'Maya' i det smukke print 'Mitsi'. En drøm af en kjole som både kan føre tankerne til Garden Party med Princess Diana samt fester med kølig rosé i Provence.

Lej APOF 'Maya' kjole i en måned for 550,- (butikspris 2.600,- kr). 

Stine Goya Tolu Top

Stine Goya Tolu top

Vi kan godt lide en rigtig festlig top - et godt alternativ til en flot kjole. Brug den med et par Levis 501'ere, et par tårnhøje hæle og chunky guldsmykker.

Lej Stine Goya 'Tolu' kjole i en måned for 325,- kr. (butikspris 1.600,- kr.). 

Dea Kudibal Rosanna Kjole

Dea Kudibal Rosanna kjole

En silkedrøm, der kan bruges til en hver festlig anledning: sensommerfest med arbejdet, bryllupsfesten eller middag med tøserne. Den er virkelig behagelig at have på og fremhæver alt det 'rigtige'.

Lej Dea Kudibal 'Rosanna' kjole i en måned for 550,- (butikspris 1.600,- kr).

Stella Nova Pen Kjole Gul

 

Stella Nova Pen kjole

Frisk og luftig broderi-anglaise kjole, som kan gøres enormt festlig eller dresses helt ned. Således kan du bruge den til flere begivenheder på en måned. Den føles dejlig behagelig, fordi den har mange lag og draperinger og skal du virkelig give den gas, så tag en vild hårbøjle og ditto clutch på til den. 

Lej Stella Nova 'Pen' kjole i en måned for 400,- kr. (butikspris 1.800,- kr). 

Meeeeen vi har mange mange flere festkjoler klar til udlejning her på siden og i vores showroom (book tid til at komme og prøve i vores showroom på hello@rentista.dk).

Shop now

You can use this element to add a quote, content...