Mød Julie fra Vintage Cirkus Blake

Hvordan du vælger at bruge en jakke kan være helt forskellig fra, hvordan jeg bruger den. Men nogle gange skal din indre smagsdommer måske udfordres lidt?
Derfor har Charlotte og jeg taget forskellige items med under armen og besøgt nogle vidt forskellige kunder for at blive klogere på deres stil, forhold til mode og tøjforbrug. 
-
I denne uge besøgte vi Julie Steenbjerge, som er indehaver af den super cool vintage-butik Vintage Cirkus Blake. Julie kuraterer kun tøj efter sin egen personlige smag og vi tør godt love, at den smag er både farverig, legesyg og alt andet end kedelig. Hun siger helt bestemt nej tak til mange af de mærker, som andre vintage-butikker profilerer sig på. Hos Julie finder du nemlig ingen LV-tasker, Hermes-armbånd eller La La Berlin-tørklæder. 
-
Julie sælger også sine egne Liberty-heldragter og quiltede Hello Kitty-jakker, som allerede har lange ventelister. Derfor var vi selvsagt også lidt spændte på, hvordan Julie ville style de to ting vi havde taget med: Dea Kudibals quiltede Flowerfield-jakke samt Stine Goyas sorte Judy-kjole.
-
"Jakken er vildt flot og mega-behagelig, men jeg ville nok selv give den 'nogle tæsk', når den skal parres med noget andet, så det ikke bliver alt or pænt", fortæller Julie og griner. "Altså, jeg har valgt at sætte den sammen med en prikket kjole fra min egen butik, som jeg synes snakker godt med det vilde mønster - vildt med vildt på!"
Julie har stylet Dea Kudibals Flowerfield-jakke med en prikket kjole fra hendes egen butik Cirkus Vintage Blake. 
 -
Den sorte velour-kjole fra Stine Goya er det andet stykke tøj, som Julie skal tilpasse sin egen stil.
"Stine Goya-kjolen ville jeg nok nedtone lidt og gøre mindre 'fin' med en af mine egne Hello Kitty-veste og så vil jeg helt klart tage sneakers på til...."
Julies styling er unægteligt anderledes end, hvordan Charlotte eller undertegnede ville bruge både jakken og kjolen. Og det er jo det fede ved at lade en type som Julie vise os, hvordan hun ville bruge ting fra Rentistas garderobe - måske fik du også lidt inspiration? 
 
6 hurtige til Julie:
Har dit forhold til mode ændres sig gennem årene?
Jeg har egentlig altid været fuldstændig vild med farver, mærkelige sammensætninger og ja, prikker, striber og mønstre. Jeg klæder mig egentlig som jeg har lyst til, selvom det er last season eller vintage. Lige nu synes jeg løbebukser med en smuk kjole udover er sagen.
-
Hvem inspirerer dig stilmæssigt?
Jeg ser op til dem som virkelig forstår at mikse dyrt, billigt, sjovt, skævt og smukt. Det synes jeg Bibi Werner gør! Og hendes butik Holly Golightly er jo som en vidunderlig slikbutik.
-
Hvem inspirerer dig på Instagram?
Jeg bliver dagligt inspireret af Pernille Prosenkilde på instagram... hun lægger sjove videoer op af sit klædeskab. Jeg kan også godt lide at se So Yummy, som er en madlavningskanal med fede opslag og farver. Jeg synes også Marie Jedig er interessant samt Helle Høgsbro Krag og hele hendes univers.
-
Har du nogen favoritmærker?
Når det kommer til yndlingsmærker, må jeg sige, at så længe der er Liberty på eller paillet, er jeg solgt. Jeg har ikke et decideret yndlingsmærke - jeg er som en ravn, jeg samler alt op som skinner.
-
Hvad er dit sikre valg, når du ikke ved hvad du skal have på?
Jeg er vild med alt som har et oversize look, og når jeg ikke ved hvad jeg skal have på, tager jeg altid min Liberty-jumpsuit på. Jeg elsker heldragter, med dem har du jo et helt sæt tøj på med det samme, smart! 
-
Er der noget i dit skab, som du ikke får brugt?
Hvis jeg har tøj i skabet, som jeg ikke får brugt, er det fordi det strammer i maven eller over ryggen. Jeg bliver så irriteret, hvis tøjet strammer eller hvis man skal gå og rette på det en hel dag....
- skrevet af Anne Marie Preisler

Shop now

You can use this element to add a quote, content...