APOF - A Piece of Favorite

Vi kan lige så godt sige det, som det er: hvis mærket 'APOF' var en kage, ville det nok være en kombination af hindbærsnitte og Citrontærte. Og DET ville være vores absolut favoritkage her hos Rentista – så - kan vi mon friste dig med et stykke af vores favorit?

Det lille studio på Charlottenlund Station huser ikke bare de to stiftere og søstre, Katrine og Frederikke Hviid, men også de dejligste kollektioner i de skønneste (Liberty-) prints. Søstrene har med APOF skabt en lidt speciel stil på den fine og finurlige måde. Kollektionerne er præget af humor og mega god kvalitet.

Her er vi på besøg for anden gang for at købe ind til efterår 2020 og Xmas Capsule. Hverken Charlotte eller jeg er rutinerede indkøbere, men vi har altid en klar fornemmelse for hvad vores Rentistas efterspørger. Vi går efter klassiske styles i flotte prints, som vi selv ville gå med og aldrig sort/hvide basic items. Din garderobebasis kan du nemlig selv købe, hvorimod det giver god mening at leje de lidt mere frække styles med knald på prints og farver.

Glæd dig - for der vil løbende komme drops af farverige, søde styles, som du vil kunne bruge både på arbejde eller til fest.

Så pænt hos APOF