Rentista arbejder kun med brands, som har en klar holdning til kvalitet, pasform og æstetik. Vi forventer også, at mærkerne har en strategi for at være mindst muligt klimabelastende. 

Halvdelen af vores sortiment er tøj fra sprit-nye kollektioner og den anden halvdel er nøje kurateret fra tidligere sæsoner og indsamlet enten fra mærkernes egne lagre eller via professionelle sider som Vestaire m.fl. Altid ubrugt og med den originale 'tag' intakt.

 

  

APOF er et nyt brand grundlagt af søstrene Kathrine og Frederikke Hviid, som begge har lang erfaring med tøjdesign. APOF - ‘a piece of favorite’ - har en vision om at skabe favoritterne, som vi alle har i vores garderober. Favoritterne, som vi elsker og som aldrig går af mode. Vi er vilde med APOFs elegante designs og kunstfærdige prints – som ofte kommer fra Liberty of London.
.

Mærket blev grundlagt i 2013 og har designstudio i hjertet af København. Birgitte Herskinds designs er klassiske og stilrene. Hendes stil henvender sig til moderne kvinder, der har en professionel hverdag og som sætter pris på høj kvalitet. 

Lej Birgitte Herskind her

.
Tekst på vej om Bruuns Bazaar :-)
.
Crãs er en del af en ny generation af brands, der giver os sprudlende, farverige og legesyge styles. Crãs er den nye 'Stine Goya' med skønne, skøre prints og helt vidunderlige designs. Helt perfekt til fest og stilletter. Ordet 'crãs' betyder 'i morgen' på latin og det med henvisning til at skabe en mere bæredygtig morgendag for os alle. Crãs' styles fremstilles af certificerede bæredygtige materialer og pakkes i genbrugsmaterialer.
.
DAY Birger et Mikkelsen er en af vores danske klassikere med en historie, som rækker tilbage til 1997. DAY skaber en alsidig mode til den moderne kvinde, og du kender sikkert stilen: smukke silhuetter, kombineret med etniske detaljer. Fra 2020 står nu kreativ direktør Christna Exsteen i spidsen for brandet og skal tage DAY ind i en ny æra.
.

MOLIIN er også et dansk mærke skabt i 2014 af Lotte Moliin, som er uddannet designer fra Designskolen i Kolding. Selvom der ikke er mange af vores abonnenter, der kender MOLIIN ved første øjekast, så er det blevet et af vores mest populære mærker. Måske fordi stilen er 'bohemian og rocket' og passer til mange forskellige kvinder.

Lej Moliin her

 .

Ravn Ravn blev startet i 2012 af Katrine Ravn og Lars Tang. Egentlig startede mærket med at designe styles i pels, men i dag er det deres tøjlinje, der fylder mest. Mærket er inspireret af det Københavnske gadebillede i kombination med parrets rejser rundt i verden. Her hos Rentista er vi især fans af deres utallige festkreationer med pailletter og fede detaljer.

.

Med næsten 20 år på markedet kender vi Stella Nova som et førende dansk modebrand med seks årlige kollektioner. Vi kan virkelig godt lide, at Stella Novas designs gennemsyres af humor og fede kontraster. Det feminine møder det maskuline og det pyntede møder det afslappede.

Lej Stella Nova her

.

Stine Goya behøver vist ikke nærmere introduktion. Hendes farverige prints og styles er små kunstværker. Et sikkert valg, hvis du vil have en ekstraordinær flot kjole til festen. 

Lej Stine Goya her

.

Du kender sikker DAY Birger Mikkelsens lillesøster 2NDDAY, som henvender sig til et lidt yngre publikum. Hos 2NDDAY finder du altid sæsonens trend-styles og med materialer, som denim og læder formår de altid at skabe outfits med ‘kant’. Flere af de styles Rentista tilbyder, er en del af 2NDDAYs bæredygtige initiativ THINKTWICE.
.
...

...

...
Savner du dit yndlingsmærke?
Skriv til os med forslag til hvilket mærke (-r), du VIRKELIG godt gad at leje...