Følgende vilkår og betingelser gælder specifikt for kunder hos Rentista ApS. Læs dem omhyggeligt og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

 1. OPLYSNINGER OM OS

Webstedet www.rentista.dk ejes og drives af

Rentista ApS med CVR: 41499656

Holte Midtpunkt 23, 3. sal

2840 Holte

Telefonnummer: 88 62 64 60

Mail: hello@rentista.dk

 1. BAGGRUND

Denne aftale indeholder betingelserne for udleje af produkter til dig, kunden. Kun disse betingelser finder anvendelse. Du accepterer og anerkender, at du lejer produkterne, og at ejerskabet til produkterne forbliver hos Rentista på alle tidspunkter.

 1. PRISER OG BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at opdatere og revidere betingelserne. Ændringer der er til fordel for dig, gennemfører vi uden varsel, mens ændringer der har en negativ konsekvens for dig, vil blive varslet i god tid, så du kan nå at opsige abonnementet, hvis du ønsker det.

 1. GENERELT OM TJENESTEN

Rentista tilbyder kunden muligheden for at leje produkter gennem et månedligt abonnement. Bestillinger kan kun foretages af personer, der er minimum atten (18) år gamle. Du skal være opmærksom på, at Rentista alene leverer til adresser i Danmark (dette gælder desværre ikke adresser på Grønland og Færøerne).

4.1 Sådan fungerer det

Ved oprettelse af abonnement hos Rentista får du et medlemskab, der giver dig adgang til at leje tøj fra rentista.dk. Medlemskabet løber for en måned ad gangen. Du betaler en fast pris på enten 329,- DKK, 549,- DKK eller 749,- DKK pr. måned, som automatisk trækkes på dit valgte betalingskort. Der er 2 måneders binding på medlemsskaberne. Du kan frit opsige dit abonnement efter at bindingsperioden er ophørt. Det udløber i så fald ved udgangen af den måned, du har betalt for.

Se mere herom under punkt 9. OPSIGELSE.

Abonnementet dækker en (1) gang fri fragt tur/retur per lejeperiode, bytteservice hvis tøjet ikke passer, samt rens ved returnering.

Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind på din brugerprofil på rentista.dk.

Når du har tegnet abonnement, vælger du selv hvilke stykker tøj, du ønsker at få leveret. Når du har gennemført din bestilling, pakkes og sendes tøjet til dig.

Du må beholde tøjet i lige så lang tid du har lyst og du har også mulighed for at købe tøjet, hvis det viser sig at være ’kærlighed for livet’. Vil du købe tøjet skriver du blot til os på hello@rentista.dk, så aftaler vi nærmere herom.

 1. BESTILLING OG BEKRÆFTELSE

Når du lægger din første ordre, accepterer du samtidig Rentistas købsbetingelser. Du accepterer også, at du er ansvarlig for betaling af abonnementet, samt eventuelle efterfølgende omkostninger, såsom bøder for bortkommet eller komplet ødelagt tøj.

Når vi har modtaget din ordre, sendes en ordrebekræftelse pr. e-mail til den e-mailadresse du har registreret.

 1. BETALING

Ved indgåelse af dit Rentista-abonnement, accepterer du at betale den månedlige lejepris på enten 329,- DKK, 549,- DKK eller 749,- DKK pr. måned, indtil du selv opsiger abonnementet via din konto på rentista.dk.

Betaling af lejeprisen foretages i forbindelse med, at du afgiver den første ordre hos Rentista. Lejen håndteres gennem vores partner Stripe (stripe.com). Betaling sker på webstedet med betalingskort eller kreditkort fra Visa, MasterCard eller American Express. Du kan også benytte ApplePay. Alle data, der håndteres i forbindelse med betaling, er krypteret.

 1. LEVERING

Forsendelse foregår i samarbejde med GLS, som leverer til din nærmeste GLS Pakkeshop. Tøjet afsendes den næste hverdag efter vi har modtaget din bestilling.

 1. RETURNERING

Når du påbegynder en ny lejeperiode kan du bytte dit tøj til noget andet. Ønsker du at ombytte dit tøj oftere end én gang om måneden, kan du tilkøbe ekstra ombytning. Følg instruktionerne under menupunktet ’Ekstra ombytning’ på hjemmesiden. 

Hvis tøjet ikke passer, kan du benytte dig af vores bytteservice. Bytteservicen giver dig lov til at bytte til en anden størrelse eller andet tøj. Tøjet må ikke have været taget i brug – dvs. det skal stadig bære ’Rentista Fresh’-mærkaten.

 1. OPSIGELSE

Du og Rentista kan til enhver tid og uden begrundelse opsige dit abonnement efter at bindingsperioden er udløbet. Det udløber i så fald ved udgangen af den lejeperiode, du har betalt for.

Du kan afmelde dit Rentista-abonnement ved at logge ind på din profil på Mit Rentista og trykke 'cancel'.

Ved opsigelse skal du sende dit tøj retur i den genanvendelige emballage, så vi har det retur senest tre (3) dage efter abonnementets ophør. Fra fjerde dag efter abonnementets ophør og frem forbeholder vi os retten til at hæve kr. 100,- DKK per dag per stykke tøj, som du mangler at returnere. Vi vil dog højest hæve et beløb svarende til varens butikspris. Butiksprisen er angivet under produktets beskrivelse på rentista.dk.

 1. FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde abonnementet inden for fjorten (14) dage ("fortrydelsesfrist") fra den dag, du modtager den første levering fra Rentista. Du skal inden de 14 dage udløber give Rentista skriftlig meddelelse herom.

Du kan kun udøve din fortrydelsesret, hvis tøjet ikke er taget i brug eller er beskadiget, og “Rentista Fresh”-mærkaten ikke er fjernet.

Du udøver din fortrydelsesret ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Rentista, Holte Midtpunkt 23, 3. sal, 2840 Holte, hello@rentista.dk. ELLER du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular (https://www.elov.dk/bilag/bilag-3-til-forbrugeraftaleloven/). 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du har modtaget de varer, som du har ønsket at leje, skal du returnere dem til os inden 14 dage efter, at du har modtaget dem.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

 1. FØLGER AF FORTRYDELSESRET

Når du fortryder, refunderer vi den betaling, som vi har modtaget fra dig fratrukket 100,- DKK som dækker de udgifter vi har for fragt tur og retur. Dette gælder kun hvis du fortryder efter at vi har sendt varerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 1. BRUG AF PRODUKTER

Vi elsker det tøj, vi køber til Rentista og ønsker, at det skal leve et langt og lykkeligt liv. Derfor er det vigtigt, at du behandler det med omhu (men selvfølgelig uden at være bange for at bruge det) og returnerer det så tæt som muligt på den stand, som du modtog det i.

Det tøj, vi har i vores sortiment, er beregnet til at holde i lang tid. Noget af vores tøj må du gerne selv vaske, men du bedes følge vaskeanvisningerne nøje. De er vedlagt specifikt for hvert stykke tøj, som du har lejet. Desuden anbefaler vi, at du også benytter den medfølgende vaskepose. Noget af vores tøj må udelukkende renses og dette kan du gøre ved at benytte vores rabatordning hos Butlers. Læs mere om dette under vores FAQ, som vi har linket til på forsiden af webstedet.

Mindre slitage som følge af almindeligt brug af tøjet medfører naturligvis ikke nogen ekstra omkostninger for dig. Almindeligt slitage kan være en syning, der er gået op eller en knap, der er faldet af.

 1. BESKADIGET ELLER BORTKOMMET TØJ

Hvis dit lejede tøj forsvinder eller ødelægges på en sådan måde, at vi ikke kan reparere det og derfor ikke kan udleje det igen, er du erstatningsansvarlig. Herunder hører også forkert vask af tøjet, som f.eks. har medført at tøjet er krympet eller blevet misfarvet. Du kan få lov at købe tøjet af os svarende til tøjets butikspris minus din leje. Du er fuldt ud ansvarlig for tab, ødelæggelse eller skade på produkter på grund af tyveri, bortkomst, brand, huller, pletter som vi ikke kan fjerne eller enhver anden årsag end normalt slid.

Hvis du ikke betaler det beløb, du skylder os i rette tid, kan vi vælge at bringe sagen til inkasso. Du accepterer at betale omkostningerne herfor.

 1. OPSIGELSE AF DIG SOM KUNDE

Vi forbeholder os retten til at opsige din ret til at leje hos Rentista, når som helst i tilfælde af din overtrædelse af denne aftale eller af en eller anden grund, som vi vurderer nødvendig.

 1. E-MAIL

Vi bruger de informationer du afgiver i forbindelse med oprettelse af et abonnement på vores hjemmeside, til at sende marketingrelaterede e-mails. Du kan vælge ikke at modtage disse e-mails ved at klikke på linkene i bunden af ​​disse e-mails, når de er tilgængelige.

 1. PERSONLIGE DATA

Når du lejer tøj hos Rentista er vi nødt til at gemme nogle personlige oplysninger for at kunne levere en forsendelse til dig. Personlige data er oplysninger, der direkte eller indirekte kan tilskrives en person, såsom navn og adresse. Kontaktoplysninger til Rentista kan findes i bunden af ​​denne information.

Ved at acceptere betingelserne accepterer du, at Rentista opbevarer kontaktoplysninger som navn, e-mail og adresse, betalingsoplysninger såsom betalingskort eller kreditkort.

Rentista kan bruge, indsamle, behandle og analysere de ovenfor beskrevne oplysninger til at administrere din ordre, til at analysere dit forbrugsmønster og for at opfylde enhver lov eller forordningsforpligtelse.

Kontaktoplysninger bruges til at administrere og levere din ordre. Betalingsoplysninger bruges til at modtage betaling for din ordre, samt håndhæve nærværende aftale i øvrigt.

Du har som kunde ret til uden beregning at modtage information og de registrerede udtræk vedrørende behandlingen af ​​personoplysninger, som Rentista udfører for dig som kunde. Du har også ret til at anmode om korrektion, sletning eller blokering af forkerte personlige data. Hvis din profil har været inaktiv i et år, sletter vi alle dine data. Læs mere om vores persondatapolitik via linket nederst på vores hjemmeside.

Vi deler dine personlige oplysninger med:

Politi, når de efterforsker kriminalitet

Stripe, Inc. til betalingsløsning

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os:

E-mail: hello@rentista.com

Telefon: +45 88 62 64 60

Adresse: Holte Midtpunkt 3. sal, nr. 65, 2840 Holte

 1. FORCE MAJEURE

Force Majeure såsom krig, omfattende arbejdskonflikt, blokade, brand, miljøkatastrofe eller andre omstændigheder, som Rentista ikke kontrollerer, og som forhindrer Rentista i at opfylde sine kontraktmæssige forpligtelser udfrier Rentista af sine forpligtelser. En sådan undtagelse finder anvendelse, forudsat at driften af virksomheden heller ikke kan udføres under tilfredsstillende betingelser. Du skal straks underrettes om omstændigheder, der kan give anledning til anvendelsen af ​​denne bestemmelse.

 1. IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Medmindre andet er angivet i disse Betingelser, er det Rentista, der ejer alle immaterielle rettigheder, herunder ophavsret, varemærke og knowhow.

 1. KLAGER

En klage over en tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Klagemuligheder

En klage over en ydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. https://kpo.naevneneshus.dk

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse annemarie@rentista.dk

Vi håber dog, at du vil tage eventuelle udfordringer direkte med os. Det er hurtigere for dig, og vi er klar ved telefonerne og tasterne, og vil meget gerne hjælpe.

 1. ANDET

Hvis en bestemmelse i disse betingelser anses for at være ulovlig, ugyldig eller ikke-håndhævelig af anden grund, betragtes en sådan bestemmelse som udeladt og påvirker ikke gyldigheden eller håndhævelsen af ​​nogen af ​​de resterende bestemmelser i betingelserne.

Disse betingelser udgør hele aftalen mellem Rentista og kunden vedrørende leje og brug af produkter hos Rentista, og erstatter alle tidligere aftaler og forpligtelser i denne henseende.